Wednesday, March 13, 2013

#BengkeL OBB#

Posted by Mizz LiN at 10:53 PM 0 comments

Actually aku dgn ema (ema menggelembong..hek3.. Bkn aku yg bg nama tu tp dia yg duk sebut2..) kna hadir bengkel ABM mulai 11-14 Mac 2013 di Kuala Terengganu.. Dengar tmpt mcm best tp pcayalah x seindah yg dsangka (unsangkarable..huhu).. Tp bg aku mula2 je dh lama sket rs ok jer.. Mlm pertama ktorg just bdua je kt dorm.. Masing2 mmg xsihat tp ema mkn ubt so lena la dia sowg2.. Aku ni la puas bjaga sampai kul 4 bru tdo..huhu.. Org kata tempat baru mmg cmtu la.. Hari ni malam keempat dh serasi la sket.. Mlm kdua dh ramai org so lena je.. Kalo bab mkn ok jer la.. Pg breakfast x sama cam perlih.. Sini breakfast bihun goreng or nasi lemak.. Mkn mmg 4 kali sehari FOC..huhu.. Tghari kompom nasi lauk ikan.. Mlm nasi lauk ayam yg dmasak pelbagai resipi... Ptg td dpt mkn kopok lekor walopon x bkesempatan g bershopping kepok lekor lg sebab kami xde driver cam kontinjen lain.. Duk ngadap fb, tagged, instagram dan muka ema..huhu... Itu la aktiviti santai selepas tamat sesi bengkel dr ptg sampai nk tdo la.. =P

Kalo mengenai bengkel ni seriously ni mmg Bengkel yg amat simple dan santai tp fhening..huhu.. Bak kata salah seorg peserta bengkel "yg kte bole ingt outcome dan output tp yg kte paham is out"..ngeh3.. Aku pon bgitu.. =P
*Yg aku taw balik ni mmg sakit pala ler nk memikirknnya.. *

Aku rs aku g sini byk gelak jer sbb melayan ema yg merindui teman2nya di ipk.. Abes muka sume org dia kata sama cm org ipk.. Yg klakar tu sume muka2 org yg klakar je dia mention..

Kesimpulannya bengkel ini tidak bjaya utk aku.. Maka sila teruskn cadangan utk mengadakan bengkel lanjutan di perth.. (sebab aku x tido taw sepanjang bengkel ini.. Tuan tu kata sapa x tido je bole ikut..)

Pape pon terima la peace no war dr aku d terengganu nih..hoho..

Sekian_terima_kasih..

 

.: Abadi Selamanya :. Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting