Sunday, September 5, 2010

♥♥♥♥♥♥

Posted by Mizz LiN at 6:14 PM 0 comments
emm..da nak raya pon kan...insyaallah dlm 4 hari lg je kita nak pose kan.. lama gak x update blog nih. xtau la napa.. malas+xde mood=xmo update... mmg byk cite nak share tp tahap kemalasan yg amat2 nak edit gambar n olah ayat2... bowink maybe... online pon da jrg.. dah bape lama skip tgk fb sampai td nak sign in pon dah xleh da...hu3... emmm..pekena aku nih.. biasanya kalo x online mesti aku membaca novel tp dua2 aku malas terutamanya di bulan pose nih...hu3.. bowink la asik buat benda yg sama.. aku just isi masa lapang aku dgn mengemas umah, memasak, tido dan berangan (hobi baru yg telah lama ditinggalkan..hu3)


huaaarrrggghhhh bowsannyaaa...
 

.: Abadi Selamanya :. Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting