Wednesday, October 14, 2009

^^My Dear Babylis^^

Posted by Mizz LiN at 1:00 PM 0 comments
hu3.. smlm masa balik dr keje dlm jam 6 lebih ar tetiba baby aku wat hal... tak leh start lak.. nie yg sedih campur cuak pun ada..uwaaaa.. nasib baik la masa tu ada nadiatul n cik hana tak balik lg.. aku minta tlg diorg ar tgu aku sat.. kebetulan en. hazzuan n azahari pun dtg tlg aku time2 kecemasan tu.. rupa2nya bateri kete tu yg problem.. nasib la leh tukar jap dgn bateri kete nadiatul then bawu leh start...uwaaaa.. my baby lis, napa la baby wat hal time2 nih lak kan.. saja je nak mummy kopak lebih skit bulan ni..hu3.. sampai ati baby aku wat hal time bulan besday aku lak tu..hu3.. cedihnya... pastu dgn keyakinan yg tgal sdikit nie aku pun balik la ke umah yg agak jauh gak.. slow je aku bawa kete masa tu..hu3..aku jd baik skit la sbb wisau kan baby lis aku tuh.. masa tu fikiran aku melayang2 gak la sampai aku bawa kete pun da cam melilau2 je.. agak2 da nak sampai area umah tu aku pun tipon la yatt minta tlg temankan aku p tukar bateri kete.. mula2 cam nak biar je dulu tp wisau la nti enjin tak leh hidup nti..hu3.. so, nasib la yatt teman kan aku smlm.. nasib aku agak baik smlm sbb ada lg bengkel kete yg buka memalam camtu.. apa lg kena la RM160 tukar bateri tuh.. uwaaaa... da tukar bateri kete tuh ase lega la skit.. cuma nak kena tune balik la timing jam kete n frekuensi radio tuh..

nie la my babylis... lis tu singkatan of kelisa...hu3...
babylis is everything to me...

Tuesday, October 6, 2009

Makan2@SPO...

Posted by Mizz LiN at 4:47 PM
actually pic ni da lama da... sebelum bulan pose aritu... Time nih my boss yg blanja warga seksyen aku p makan kat salah satu restoran nasi ayam di Bangi. mula2 nak makan nasi briyani gam area2 ctu gak tp sbb nak dkt2 bulan pose kedai tu tutup.. tak kisah ar.. nasi ayam pun ok..hu3.. Di samping dpt mkn free, leh gak mengerat silaturahim sesama warga seksyen SPO nih... Time nih sume SPO team members ada.. cuma en. zaki sowg je xdpt join.. dia g kursus.. hu3... rugi la dia..uhuk3... masa nih my boss blanje sbb kitorg berjaya settlekan pengambilan CFS di NRE.. penat wooo buat pengambilan tu.. keje sampai tgh2 malam... serabut duk pikir n nak kejar date yg ditetapkan.. lastly kitorg berjaya gak settlekan wlupun dlm pada tu ada la kdg2 tu salah paham antara satu sama lain.. stress wei... masa tu aku la plg serabut.. da la byk mslah nak pikir di tambah lak beban keje yg betul2 rushing... uishh, sgt penat sampai muka pun masing2 stress je..hu3.. tp Alhamdulillah, akhirnya berkat usaha kami sama2 berjaya mgharungi rintangan... apa yg penting? kerjasama....



 

.: Abadi Selamanya :. Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting