Friday, September 4, 2009

Aunty 'n' Nurul

Posted by Mizz LiN at 2:21 PM 0 comments
Nie lg satu citer yg lama sgt da aku perap...hu3.. tp aku ttp nak publish kat blog aku ni.. time nih aku bowink xde sapa2 teman aku so aku pun merayu ar suh yati masak utk aku.. sambil2 dia masak tu aku lepak ar kt umah dia main2 ngan anak dia (Nurul)... Comey ank dia cam sapa lg kalo bukan cam aunty dia..hahahaha.. Aku tau bile aku wat statement camni pasti ramai yg jealous..hu3.. tp i don't mind.. biasa la.. perasaan cmburu tu mmg ada dlm setiap hati manusia...hu3.... so,nie la sebahagian dr pic2 yg aku snap masa aku melepak di umah yati...


nie la aksi plg manja n comey dari nurul..hu3
pandai bergaya nurul nie.. cam aunty dia la..hu3

chak3...zoom in nurul..he3..

tgk apa tu yang?... pelik ek napa aunty sama comey
cam nurul..ha3..

*My Luvly Bear*

Posted by Mizz LiN at 1:22 PM 0 comments
emm..nie la pic aku dgn special gift yg aku suka sgt3.. actually bukan bear 2 yg aku nak sgt.. suka coklat nya je..hu3.. Coklat Ferrero Rocher yang penuh kenikmatan..hu3.. time tgh tension2 n stress elok mkn coklat nie..hu3.. Sbenarnya ngada je ni.. tp aku suka kan so kot suka aku la...ahaks!!

~Friendly Game 'd' Singapore~

Posted by Mizz LiN at 11:28 AM 0 comments
Da lama aku tak upload citer2 baru dlm blog nih.. so arini aku terasa rajin nak post citer baru wlupun citer ni sbenarnya da lama da...hu3.. Time nih aku g Singapore ramai2 utk MNRE-MEWR Friendly Game... 1st time nih dpt g singapore..hu3.. (tp cover la xde la nampak cam jakun sgt..hehe).. So ni la beberapa gambo yg smpat aku upload just 4 this blog... Wlupun tak byk tp nie je la yg ada.. kitorg g singapore nih utk Sukan NRE-Singapore.. Gambo time sukan xde la pasal aku masuk pun sukan Nature Walk je..hu3.. xpe la asalkan dpt jejak Singapore.. mmg berbaloi..hu3...

snap3... pic dpn hotel yg kitorg stay kat jay bee (Hotel New York)..

ramai2 bergambo masa kat Danga Bay..hu3..

Buih2 menyemai diriku... Bagaikan puteri...lalalala...

waktu nih bawu lepas beli tiket nak nek tren
g shopping kat bdr singapore..
tu pasal pose camtu ala2 'ticket lady'..ha3

control beb..hu3..
special pose sbelum makan time..hehe..

nie la teman2 aku sewaktu di Singapore..
Di mana ada mereka, di situ la ada aku..hu3..
sporting kan beb???

wow..nie la sebahagian makanan utk dinner mlm tu..
tp sbb masa tu aku diet skit so amik skit je la..hu3...

pic kenangan di bangunan MEWR Singapore..
nie sume bawu lepas kekenyangan nih..hu3

dlm lif pun nak pose gak..hu3
time nih da nak bergerak balik ke jay bee smula..

 

.: Abadi Selamanya :. Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting