Saturday, July 4, 2009

~SpiCe GuRLz~

Posted by Mizz LiN at 7:42 PM 0 comments
emmm...da lama try upload video nih..akhirnya aku berjaya download dlm youtube...hu3..
ini la hasil usaha suhaila utk mghasilkan video sempena persahabatan lima sahabat... abadi dlm kenangan... masing2 kini da bawa haluan masing2 tp tetap kekal atas nama kawan...

video

Thursday, July 2, 2009

*Dugaan*

Posted by Mizz LiN at 11:22 AM 0 comments
emm.. lately nie aku bz sgt3... dah la tension ngan keje.. tambah lak tension ngan personal problem.. bertambah2 masalah dlm hidup aku nie.. tu yg kekadang mood aku pun cam angin monsun barat daya...hu3.. tp baru2 nie aku nampak ceria skit dr biasa sbb aku rasa aku da nak mula pulih walaupun kdg2 emosi aku agak terganggu jugak la.. tp insyaAllah akan aku cuba kuatkan fizikal dan mental aku nih utk hadapi segala2nya...
emm..sebenarnya mmg sukar utk mulakan sesuatu yg baru.. sgt sukar tambah plak akan ada pelbagai dugaan dan cabaran ni atau dlm erti kata sendirian tempuhi semua dugaan.. tp apa pun aku tetap kena kuat tabahkan diri.. ini la namanya ujian.. ujian besar sebelum aku dpt sesuatu yg lebih baik dr skrg kan..
harap2 aku mampu tempuhinya... owh ye.. aku nak minta maaf la kat sesapa yg penah terasa ngan aku sbb aritu pala otak aku tak brapa nak normal..hu3.. skrg nie ase normal skit la..hua3..
tp sensitif tu mmg kekal la dlm diri aku..
pasni aku takkan izinkan sesapa pun melukai hati nie lg.. i just wanna be happy 4 eva n eva...
camne sukar pun pasni aku akan tetap tempuhinya...
Mak aku n family aku yg len kan ada... sbb mak aku je aku masih bertahan hingga ke hari ini..
I love u so muchhh makkk....
Cuma aku tak pandai sgt nak tunjuk kasih syg aku kat family aku tp dlm hati nie diorg la yg plg aku syg sgt2 dlm dunia nie.. tanpa diorg sapa la aku nie...
 

.: Abadi Selamanya :. Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting