Tuesday, March 24, 2009

Makan Seafood 'd' Tanjung Harapan Klang...

Posted by Mizz LiN at 11:51 AM 0 comments
Makan lagi...hu3.. Tgahari da lunch makan udang besar then malam plak (8.1.2009) my prenz (sapik 'n' yatt) bawa g makan seafood kat Tanjung Harapan, Klang... Bestnya... Sonoknya.... Mmg terhibur sungguh la hati aku time nih..he3... Sowi la ek, citer ni mmg da lama tp aku bawu smpat nak post dlm blog pasal sbelum nie aku bz then dgn keadaan aku yg agak kritikal jd lambat la ckit aku update blog nie...hu3... Apa pun semoga korang suka tgk pic2 dlm blog aku nie..hehe... Enjoy ya dear!!!

'D' pintu masuk ke dlm restoran...hu3

uiks... kot ye pun lapar jgn la sampai tenung camtu yatt oii...hu3..

Nie la aksi2 time makan & sebelum makan..hu3..

yeehaaa..sedap x? fresh orange , limau suam...besh2...

Nyum2... nie la lauk plg sedap.. sambal siput pahat...
Pergh,tak ingat nye kalo dpt makan... best weh...

Erm..nie plak 'cheese prawn'...
Sedap tp kalo mkn byk confirm rasa mual kat tekak...

Masakan kat atas nie plak ialah 'Siakap Steam'....
Best giler.. Sedap sgt... Nyum3...

Menu seterusnya Kailan masak ikan masin...hu3..
One of my favourite..he3.. Actually sume favourite aku..ha3..

Sotong Goreng Tepung.. Sedap x?
Kalo tanya aku confirm sedap la...ha3..

Xkan makan lauk je kan...hu3..
Nasi amik dua mangkuk je share la 3 org...
Bebanyak nti x abis..hu3...

Best kan lauk2 kat atas nie... Nyum2...

Nie la aksi2 time makan n lepas makan...ha3...
Mcm2 gaya ada..hu3..

Pe lagi.. da makan share2 r byr..hu3..
Erm..sedap mmg sedap tp tgk harga la..
Sekali skala xpe.. Mahal pun berbaloi sbb kekenyangan..hu3..

Dah kenyang balik ar... Nie la pose dr model2 yg kekenyangan...hu3

Erm.....Model Makanan Laut...ha3...
Nie kat depan restoran la lepas kekenyangan...hu3..
Sempat lg pose nie..he3..

xtau nak kata pe da.. Tgk je la...ho3..

Pic sebelum & selepas makan...ho3...

.: Makan Best2 :.

Posted by Mizz LiN at 10:39 AM 0 comments

Pic kat bawah nie plak time makan Nasi Kandaq kat Warta Bangi (8.1.2009)… Best giler.. Minggu nie mmg minggu makan sedunia…ha3.. Dlm seminggu nie kitorg (aku,yatt,sapik,yatie ‘n’ sue) asik kuar lunch kat luar je… Meriah sungguh…hu3… Tp sian kechik tak leh ikut skali pasal dia jaga Pejabat Menteri byk keje skit… Xpe2,tgk je la pada pic2 kat bawah 2 akak2 ko da tlg makankan bg pihak..ha3… Erm,sedap kan.. time nie aku teringin nak makan udang besar…ha3.. klakar kan.. bukan pe da lama tak makan meriah2 nie.. sesekali teringin gak kan… Whatever pun aku puas ati… Bukan pasal dpt makan udang besar la… Tp sbb aku epy sgt minggu nie… At least ada org nak epykan aku disaat2 hati aku yg cedih….sob3… Kalo bukan kgkawan aku yg hiburkan atie aku sapa lg kan….hu3…

Flower Gurlz...Hu3...

Posted by Mizz LiN at 10:21 AM 0 comments
Hehe...saje je tumpang glamor skit..hu3.. Time nih buzday yati (31.12.2008)..
Kebetulan hubby dia bg bunga 'n' chocolate bear pastu siap anto kat opis lg...
Best kan... Nak tgu giliran aku berkurun la..hu3..
Jd tumpang la glamor org..ho3..



Thursday, March 19, 2009

Mesy. SKT 'd' Penang

Posted by Mizz LiN at 2:00 PM 0 comments
Erm,da lama aku tak citer dlm blog nie.. bukan pe,aku bz skit.. Oleh sbb da lama aku tak update dlm blog nie maka byk la saat2 yg aku miss nak story kat cni... ok 1st skali aku nak citer time aku g Mesyuarat SKT kat Penang pd 19-21 Disember 2008.. Da lama da citer nie tp aku tetap nak citer gak..hahahaha.. suka ati la blog aku kan.. Time nih ktorg stay kat Naza Hotel Penang.. Best gak la kat sana(siap promote lg...hu3).. Tgk je la pd pic2 yg smpat aku amik time kat sana...

nih pic aku dgn dak opis aku (mila)...
pic dlm bus kira ondway la nie..hu3


peace bebeh...hu3..
sempat lg pose nih..isk3...

pic2 kat atas nie lak time nak p feringghi night market..best gak la..
Macam2 ada..hu3..
Cuma penat skit la.. jauh tul jln sampai sakit kaki 'den' nie..
Kebetulan lak time nih pakai kasut tumit bertutup..
Haaaa,amik ar ubat.. melecet ar pe lagi kan..hu3..

Whatever pun aku hepi dpt jalan2 wlupun time nih tgh sedih..sob3..
Yg bestnya sedih2 pun aku lena gile malam tu..ha3...

Hehe...pepagi nie segar rasa badan lepas dpt tido lena mlm td..hu3..
Then ktorg truskan program sterusnya g taman negara penang la..
Kebetulan family pemilik naza tu stay kat sana..
Leh r tumpang amik gambo kat kete dia..he3..
Gambo tepi laut tu plak pemandangan dr cafe hotel..
Bestnya tgk deruan omba
k pantai..
Rasa tenang je jiwa yg gelora nih..
Rasa sama gelora je ombak ngan jiwa aku..hu3


Nie la group PSM yg sama2 g Penang ngan aku..
Kitorg bergambo kat depan pintu masuk Taman Negara Penang..

Nie plak sebahagian dr pic time aku kat dlm taman negara ler..
Cantik kan view die...he3..
Gambo last skali tuh time aku da start 'nek' bukit kat taman negara..
Cuma perjalanan ku terhenti di tgh jalan pasal aku da 'flag'...ha3..


Lastly..... Balik ar pe lg kan...ho3..
2 je la citer aku kali nie utk trip ke penang..hu3..

 

.: Abadi Selamanya :. Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting