Thursday, October 23, 2014

^Girl's Day Out^

Posted by Mizz LiN at 11:46 PM

22102015 - Spend time with the girl's on deepavali's day.. actually x rancang pun sgt pun.. nie la first time g tgk wyg dgn beyla ngn hani bertiga..huhu..
Pagi tu singgah ofis jap settle kje sikit then trus g alamanda sbb nk tgk wyg movie genre seram iaitu Annabelle. Boleh tahan seram la bagi yg memang mudah terkejut cam saya..hehe.. beyla ngn hani je relaks.. xleh g tgk dgn dorg ni..malu i...huhu. Movie Annabelle ni x seram sgt tp byk scenes terkejut. A bit mengantuk tgk cerita ni. Ending yang sama cam movie seram yg lain. Maybe ada annabelle part 2.huhu..
Habis tgk movie seram terkejut tu trus kitorang g aeon big buy some groceries.. dek kerana teringin nk mkn sushi king yg mabeles tu we all beli take away je utk dijadikan mknan sampingan sbb tujuan utama nk mkn kt food court presint 11..heeee.. setibanya kt presint 11, sup urat ketin spesel tu xde plk..frust btol..naseb ada sushi king yg beli kt alamanda td.. bole la jd pengubat frust..huhu..
Time nak balik tu elok plak hujannye..apa lagi kan.. hujan biasanya dikaitkan dengan seram tul x? tp x la seram pun.. yg seramnya time drive nk balik umh dlm keadaan hujan selebat2 nya tu la.. seram weh bg mata yg rabun cm i nih..haha.. memang basah abes la pakaianku bkn sbb drive kereta mahal2 yg xde bumbung tu, tp sebab xde payung dlm kereta masa dah smpai kat area parking rumah..huk3..
Redah jer.. redha jer.. okies je... ~T_T~
#hidupnipenuhdugaan..

0 comments:

 

.: Abadi Selamanya :. Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting