Monday, January 7, 2013

*Welcome my new Saga SE 1.6*

Posted by Mizz LiN at 11:02 PM

Kereta Tahun Baru... Pape la jnji setelah dekat sebulan lebih aku menanti akhirnya dapat tgk my new Saga SE 1.6 with CVT. Eh,bkn setakat tengok je malah td aku dah drive pun dari jitra ke rumahku.. Mmg best la sebab enjinnya pun 'smooth'. Pick up pun bole tahan.. Mana2 kereta pun mesti ada kelebihan dan kekurangan. Nak cakap lebih2 pun baru start guna kereta ni hari ni. So kita tengok je nanti k.. Tapi setakat ni puas hati dengan keselesaan pemanduan dan enjinnya. Nama pun CVT kan.. 1.6 plak tu lg best la... Interior pun ok je.. Cuma kuncinya x auto lock.. Kalo kita tgk kebanyakkan kereta perodua tekan brek mmg trus lock semua kn. Tapi Saga SE 1.6 ni mmg kena manual lock bila naik kereta..huhu.. Bagi aku puas hati je.. Welcome my new saga *SSE1.6*...

Kadang2 rindu juga kat Kelisa@babylis kesayanganku.. Harap2 tuan baru dia jaga dia dengan baik mcm aku jaga dia dolu2.. Kalo mampu maybe aku x let go dia kat org lain...huhu.. Yer la, dekat 6 tahun lebih bersama babylis kongsi suka duka,susah senang.. Keadaannya pun ok lagi dan bole tahan laju wooo... Tapi dah takdir cik kelisa xbole bersamaku lagi..huhu.. Xpe la, perubahan di tahun baru 2013 aku mulakan dengan kereta baru..hehe.. Bubye babylis.. Take care ya.. Will always miss u... Jasamu sentiasa dikenang.. ;-)

4 comments:

nkara on Tuesday, January 08, 2013 9:08:00 AM said...

huyyyooooo...
bile nak bawak aku jalan2 ni??
hehehe...

erkies on Wednesday, January 09, 2013 9:06:00 AM said...

bawak sy skaliii! :p

Mizz LiN on Wednesday, March 13, 2013 10:28:00 PM said...

Eh2.. Xpasan plk korg ada comment..huhu..
Nkara dh bw kn aritu..
Erkies nti erk.. =D

princess serenity on Wednesday, September 25, 2013 3:51:00 PM said...

bestnya ble bawa g gua musang ni

 

.: Abadi Selamanya :. Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting