Tuesday, January 1, 2013

*TaHuN BaRu 2O13*

Posted by Mizz LiN at 5:28 PM
Eppy New YeaR korg... Dah Tahun 2013 dah ek.. Diam x diam dh nak dkt 3 tahun keje kat dlm negeri Perlis nih.. Menetap plak kat kedah.. Berulang alik la dari Kedah ke Perlis... Rasanya sepanjang tahun 2012 kot mmg x update langsung blog nih.. Kalo x sebab busy byk keje dan kdg2 sbb malas nk update.. x pandai sgt la nk jd blogger yg baik.. Tapi mmg teringin nk ada blog jugak supaya org x kata kte ni ketinggalan..huhu..

Sepanjang tahun 2012 nih mcm2 dh perkara baik dan sebaliknya berlaku dlm hidup nih.. Walau apa pon aku enjoy je tahun 2012 tuh.. Yang mana x baik tuh buang je dari ingatan.. Ingt yg indah2 je so baru bole happy.. (mcm lagu amy mastura "Yang penting kita happy")...Apa yg plg best dlm tahun 2012 ni aku dpt rasa peluang untuk merasai pengalaman pregnant even its just only for a month.. Sedih gak la tapi pasti ada hikmah di sebalik setiap apa yg berlaku kan.. So aku redha je.. At least dpt la merasa kan.. cuba lg next time.. :)

Tahun 2012 pon byk btul aku g bercuti.. ada yg dirancang dan ada gak yang x dirancang.. mcm surprise gitu.. First skali awal januari g Langkawi sbenarnya utk Kursus Teambuilding tp sambil nyelam minum la skit air sbb haus kan..hoho.. Dah org kata g langkawi tuh buak mende lg.. g membeli ler.. borong cokelat la..huhu.. Pastu dalam bulan Oktober lak secara kejutan gitu pegi Cameron Highlands.. Beli stroberi,sayur2 segar dari ladang dan sourvenir... Opps.. Teh Cameron pon ada.. Penutup Bulan Disember 2012 plak g Penang jalan2 makan sotong bakaq dan nasi kandaq..hehe.. Pastu pada 14-17 Disember 2012 aku g Ipoh (Menginap di Heritage Ipoh)... Family Day my hubby's office.. So dpt la tiket free g The L0st World 0f Tambun... Hoorey2 la aku... Actually g Ipoh tu 2H1M je.. Balik dari Ipoh tu trus p bercuti ke Kelate.. Jenuh dok kecek la demo.. :P.. Homestay pon betui2 depe (depan) Wakaf Che Yeh.. Sene (Senang) banyak la... Singgah PCB tu harus la nok make sata sambil minum aiskrim kelapo..hehe.. Pasar Siti Khadijah wajik (wajib) g la.. Shopping... :P

Kesimpulannya bole kata best juga la Tahun 2012.. Aku balik kampung (Kuala Lumpur) ada la dua-tiga kali pon kira bcuti gak la sbb memang kena amik cuti kalo nak balik kan... Cuma rasanya dlm Tahun 2012 x g Putrajaya jupe teman2.. Masing2 pon busy ada komitmen kot.. Kalo nk cite tentang apa yang berlaku tahun 2012 mmg byk penat ar nak menaip kan.. Hope Tahun 2013 ni akan lebih baik bkn sahaja untuk aku tp untuk semua skali.. Semua skali tu termasuk korang la kan..So jupe next update if aku rajin nti yer.. XOXO.. :D

P/S: Kalo nak tgk gambar2 nti ble aku ada time aku nak edit dulu bg chantik2 skit baru bole upload yer.. :P

0 comments:

 

.: Abadi Selamanya :. Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting