Wednesday, June 15, 2011

Steamboat bersama Team Gerakan IPK PS

Posted by Mizz LiN at 10:13 PM
Dah
dekat setahun dah aku kat perlis ni.. Hubungan dengan team KA/KTN pun dah saling kenal mengenali antara satu sama lain (ayaatttt)hu3.. Jd dengan kerjasama sinchan dan sume team gerakan satu majlis diner tak rasmi telah diatur..hehe.. makan steamboat kat kedai feberet warga gerakan..huk3.. nama kedai tu Renaz Steamboat kat Kangar, Perlis.. Overall sume ada just ada la yg ada hal xdapat join.. Saja2 nak makan2 je mengeratkan hubungan di antara team gerakan supaya lebih mesraaaaaaa.. Yg mana berkeluarga n x bz tu bw la family masing2.. Mmg meriah,hot but superb.. :P





0 comments:

 

.: Abadi Selamanya :. Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting