Sunday, July 4, 2010

♥A Part Of My Love♥ ~Part 2~

Posted by Mizz LiN at 12:40 PM
Aritu citer pasal my family part 1.... nie part 2 plak ok serba sedikit ttg my family... nie kes windu my family la ni sbb tu nak share dgn korg...hehe... i will always luv them 4 ever... And they are always with me when i just need them... luv them till the end of my life... >_<
Emm...actually aku ada 4 org adik beradik yg ckup lengkap... ada kakak,abang,aku dan adik.. Sejak arwah abah aku meninggal dunia lebih kurg 14 tahun yg dulu, maka kami adik beradik just tinggal dgn our luv mom... My Luv Mom la yg jaga dan memikul segala tanggungjawab sbg ibu dan merangkap ayah kepada kami... Apapun,dia la ibuku yg paling best dan aku sgggttttt3333 syggggg ngan mak aku.... Segala pengorbanan ibuku xkan mampu aku balas hingga ke akhir hayatku... Begitu juga dgn adik beradikku yg lain... Luv u all 4 ever.. ooppss.. kalo korg perasan mmg xde gambo abg aku sbb dia xsuka bergambo pun.. aku just nak dorg tau yg aku syg sgt kat dorg... dorg la family aku utk selama2nya... walau camne pon or walau apa pon terjadi dorg la family aku dan aku syg dorg utk selama2nya... syahdu kan3..hehe.. and now aku da ada 5 org anak buah...hehe.. abih la aku pehni.. time raya jenuh la kena 'pow' ngan anak2 buahku..hik3.. xpela.. nti aku pow kat mak2 dorg plak kan..hahahaa...


dgn anak adikku...

comey kan..suka tgk aksi dia..hehe



0 comments:

 

.: Abadi Selamanya :. Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting