Sunday, July 4, 2010

.:Bersantai 'd' Hujung Minggu:.

Posted by Mizz LiN at 10:50 PM
Emm...oleh sbb citer 'zoo' bawu kuar,so aku ngajak la ema p teman aku tgk wayang arini di Jitra Mall@JM (berdekatan ngan umah ema).. ajak karok skali ema xmo dgn alasan "sore aku xsedap la linda...." so lepas zohor aku pun kuar la dr umahku di Changlun ke Jitra yg mengambil masa hampir setengah jam gak la kan... then kami trus ke JM... Kesimpulan dr citer zoo yang dibintangi oleh Lan Pet2,Lisa Surihani yg cute giles tuh, Bob Lukman dan pelakon2 len tu mmg best... Kelakar dan sgt sesuwai utk org meng'release'kan tension..hehehe... Lepas je abis tgk wyg aku dan ema p shopping di aneka.. no more c4 okies...huk3.. yg ada dcni just aneka,yawata,c-mart dan di perlis lak ada the store... ok,back to basic... time shopping tu,we all shopping brg2 keperluan umah n plg xtahan we all shopping brg2 nak memasak...hahaa.. bawu2 nak blaja masak ni kan excited tul nak masak2.. pe lg sume perencah,sayur2,dan mcm2 la duk beli... aku plak siap pesan kat ema.. "beli je sume..nti kita tgk resepi camne nak masak ye..hik3".. emm xpe kte tgk je nti aku masak ke x kan..hik3... pas shopping jek aku dan ema menyambung sesi shopping d pasar malam...hehe.. kat cni sume bahan mentah cam makanan laut fresh2... then muwah plak tuh.. tp kitorg beli ayam jek..hehe.. yg len2 aku da beli da aritu tgal nak masak jek..hu3.. owh ye.. time shopping di pasar mlm hubby ema ikut skali.. tlg angkat brg..hek3.. lastly aku balik umah malam gak la tp sib baik x sesat..hu3.. kalo x kena pnggil abg polis tlg anta balik la jawabnya..hahaha... letey tp best... begitu la episod minggu nie menghabiskan masa separuh hari bersama ema... len kali aku update lain okies... :P

p/s: gambo xde kerana xdek masa nak bergambo...hu3.. (atau dlm erti kata len takut org kata jakun laks...ahaks)

2 comments:

erkies on Tuesday, July 06, 2010 1:33:00 PM said...

JM - JITRA MALL?

mzlinda on Wednesday, July 07, 2010 10:39:00 PM said...

yup erkies... no more alamanda ok.. JM only here..hek3

 

.: Abadi Selamanya :. Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting