Tuesday, May 18, 2010

*2010*

Posted by Mizz LiN at 7:20 PM

emm..lama gak aku x update blog nih kan.. da masuk tahun 2010 pun..hu3.. sblum ni cam mls skit nak mengupdate blog nih...hu3.. tp sejak2 aku akn meninggalkan kl/putrajaya nih,so aku decide nak trus mengupdate blog disamping facebook n friendster aku...heehehe.. tu je la yg aktif pun sbb yg len tu skadar ada account je..haha.. tp xtau la kalo pas2 ni aku rajin nak mengupdate sumenya...
owh ya.. lebih kurg dlm sebulan lg aku akan berpindah ke tempat keje baru dan of course umah baru kan..hu3.. Yg plg penting negeri baru bg aku iaitu Perlis&Kedah..hu3.. Pasni jd org utara la aku..hua333.. Xpe la..Once da decide ne leh tarik2 da.. Life must go on.. Just go through it.. To allz of my family&fwenz...Just wish me luck... >_<
Wlaupon da agak terlewat skit tp aku still nak ckp jgk..haha... suka ar kan bcoz this blog is belong to me... i have a right to say anything...weeee.. just nak share impian aku 4 this year...hope this will be my lucky year..lebey baik dr tahun2 yg sbelumnya...Aminnnn.... :)

0 comments:

 

.: Abadi Selamanya :. Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting