Wednesday, October 14, 2009

^^My Dear Babylis^^

Posted by Mizz LiN at 1:00 PM
hu3.. smlm masa balik dr keje dlm jam 6 lebih ar tetiba baby aku wat hal... tak leh start lak.. nie yg sedih campur cuak pun ada..uwaaaa.. nasib baik la masa tu ada nadiatul n cik hana tak balik lg.. aku minta tlg diorg ar tgu aku sat.. kebetulan en. hazzuan n azahari pun dtg tlg aku time2 kecemasan tu.. rupa2nya bateri kete tu yg problem.. nasib la leh tukar jap dgn bateri kete nadiatul then bawu leh start...uwaaaa.. my baby lis, napa la baby wat hal time2 nih lak kan.. saja je nak mummy kopak lebih skit bulan ni..hu3.. sampai ati baby aku wat hal time bulan besday aku lak tu..hu3.. cedihnya... pastu dgn keyakinan yg tgal sdikit nie aku pun balik la ke umah yg agak jauh gak.. slow je aku bawa kete masa tu..hu3..aku jd baik skit la sbb wisau kan baby lis aku tuh.. masa tu fikiran aku melayang2 gak la sampai aku bawa kete pun da cam melilau2 je.. agak2 da nak sampai area umah tu aku pun tipon la yatt minta tlg temankan aku p tukar bateri kete.. mula2 cam nak biar je dulu tp wisau la nti enjin tak leh hidup nti..hu3.. so, nasib la yatt teman kan aku smlm.. nasib aku agak baik smlm sbb ada lg bengkel kete yg buka memalam camtu.. apa lg kena la RM160 tukar bateri tuh.. uwaaaa... da tukar bateri kete tuh ase lega la skit.. cuma nak kena tune balik la timing jam kete n frekuensi radio tuh..

nie la my babylis... lis tu singkatan of kelisa...hu3...
babylis is everything to me...

0 comments:

 

.: Abadi Selamanya :. Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting