Tuesday, October 6, 2009

Makan2@SPO...

Posted by Mizz LiN at 4:47 PM
actually pic ni da lama da... sebelum bulan pose aritu... Time nih my boss yg blanja warga seksyen aku p makan kat salah satu restoran nasi ayam di Bangi. mula2 nak makan nasi briyani gam area2 ctu gak tp sbb nak dkt2 bulan pose kedai tu tutup.. tak kisah ar.. nasi ayam pun ok..hu3.. Di samping dpt mkn free, leh gak mengerat silaturahim sesama warga seksyen SPO nih... Time nih sume SPO team members ada.. cuma en. zaki sowg je xdpt join.. dia g kursus.. hu3... rugi la dia..uhuk3... masa nih my boss blanje sbb kitorg berjaya settlekan pengambilan CFS di NRE.. penat wooo buat pengambilan tu.. keje sampai tgh2 malam... serabut duk pikir n nak kejar date yg ditetapkan.. lastly kitorg berjaya gak settlekan wlupun dlm pada tu ada la kdg2 tu salah paham antara satu sama lain.. stress wei... masa tu aku la plg serabut.. da la byk mslah nak pikir di tambah lak beban keje yg betul2 rushing... uishh, sgt penat sampai muka pun masing2 stress je..hu3.. tp Alhamdulillah, akhirnya berkat usaha kami sama2 berjaya mgharungi rintangan... apa yg penting? kerjasama....



 

.: Abadi Selamanya :. Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting