Friday, September 4, 2009

~Friendly Game 'd' Singapore~

Posted by Mizz LiN at 11:28 AM
Da lama aku tak upload citer2 baru dlm blog nih.. so arini aku terasa rajin nak post citer baru wlupun citer ni sbenarnya da lama da...hu3.. Time nih aku g Singapore ramai2 utk MNRE-MEWR Friendly Game... 1st time nih dpt g singapore..hu3.. (tp cover la xde la nampak cam jakun sgt..hehe).. So ni la beberapa gambo yg smpat aku upload just 4 this blog... Wlupun tak byk tp nie je la yg ada.. kitorg g singapore nih utk Sukan NRE-Singapore.. Gambo time sukan xde la pasal aku masuk pun sukan Nature Walk je..hu3.. xpe la asalkan dpt jejak Singapore.. mmg berbaloi..hu3...

snap3... pic dpn hotel yg kitorg stay kat jay bee (Hotel New York)..

ramai2 bergambo masa kat Danga Bay..hu3..

Buih2 menyemai diriku... Bagaikan puteri...lalalala...

waktu nih bawu lepas beli tiket nak nek tren
g shopping kat bdr singapore..
tu pasal pose camtu ala2 'ticket lady'..ha3

control beb..hu3..
special pose sbelum makan time..hehe..

nie la teman2 aku sewaktu di Singapore..
Di mana ada mereka, di situ la ada aku..hu3..
sporting kan beb???

wow..nie la sebahagian makanan utk dinner mlm tu..
tp sbb masa tu aku diet skit so amik skit je la..hu3...

pic kenangan di bangunan MEWR Singapore..
nie sume bawu lepas kekenyangan nih..hu3

dlm lif pun nak pose gak..hu3
time nih da nak bergerak balik ke jay bee smula..

0 comments:

 

.: Abadi Selamanya :. Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting