Friday, September 4, 2009

Aunty 'n' Nurul

Posted by Mizz LiN at 2:21 PM
Nie lg satu citer yg lama sgt da aku perap...hu3.. tp aku ttp nak publish kat blog aku ni.. time nih aku bowink xde sapa2 teman aku so aku pun merayu ar suh yati masak utk aku.. sambil2 dia masak tu aku lepak ar kt umah dia main2 ngan anak dia (Nurul)... Comey ank dia cam sapa lg kalo bukan cam aunty dia..hahahaha.. Aku tau bile aku wat statement camni pasti ramai yg jealous..hu3.. tp i don't mind.. biasa la.. perasaan cmburu tu mmg ada dlm setiap hati manusia...hu3.... so,nie la sebahagian dr pic2 yg aku snap masa aku melepak di umah yati...


nie la aksi plg manja n comey dari nurul..hu3
pandai bergaya nurul nie.. cam aunty dia la..hu3

chak3...zoom in nurul..he3..

tgk apa tu yang?... pelik ek napa aunty sama comey
cam nurul..ha3..

0 comments:

 

.: Abadi Selamanya :. Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting