Thursday, March 19, 2009

Mesy. SKT 'd' Penang

Posted by Mizz LiN at 2:00 PM
Erm,da lama aku tak citer dlm blog nie.. bukan pe,aku bz skit.. Oleh sbb da lama aku tak update dlm blog nie maka byk la saat2 yg aku miss nak story kat cni... ok 1st skali aku nak citer time aku g Mesyuarat SKT kat Penang pd 19-21 Disember 2008.. Da lama da citer nie tp aku tetap nak citer gak..hahahaha.. suka ati la blog aku kan.. Time nih ktorg stay kat Naza Hotel Penang.. Best gak la kat sana(siap promote lg...hu3).. Tgk je la pd pic2 yg smpat aku amik time kat sana...

nih pic aku dgn dak opis aku (mila)...
pic dlm bus kira ondway la nie..hu3


peace bebeh...hu3..
sempat lg pose nih..isk3...

pic2 kat atas nie lak time nak p feringghi night market..best gak la..
Macam2 ada..hu3..
Cuma penat skit la.. jauh tul jln sampai sakit kaki 'den' nie..
Kebetulan lak time nih pakai kasut tumit bertutup..
Haaaa,amik ar ubat.. melecet ar pe lagi kan..hu3..

Whatever pun aku hepi dpt jalan2 wlupun time nih tgh sedih..sob3..
Yg bestnya sedih2 pun aku lena gile malam tu..ha3...

Hehe...pepagi nie segar rasa badan lepas dpt tido lena mlm td..hu3..
Then ktorg truskan program sterusnya g taman negara penang la..
Kebetulan family pemilik naza tu stay kat sana..
Leh r tumpang amik gambo kat kete dia..he3..
Gambo tepi laut tu plak pemandangan dr cafe hotel..
Bestnya tgk deruan omba
k pantai..
Rasa tenang je jiwa yg gelora nih..
Rasa sama gelora je ombak ngan jiwa aku..hu3


Nie la group PSM yg sama2 g Penang ngan aku..
Kitorg bergambo kat depan pintu masuk Taman Negara Penang..

Nie plak sebahagian dr pic time aku kat dlm taman negara ler..
Cantik kan view die...he3..
Gambo last skali tuh time aku da start 'nek' bukit kat taman negara..
Cuma perjalanan ku terhenti di tgh jalan pasal aku da 'flag'...ha3..


Lastly..... Balik ar pe lg kan...ho3..
2 je la citer aku kali nie utk trip ke penang..hu3..

0 comments:

 

.: Abadi Selamanya :. Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting