Thursday, January 8, 2009

D!nneR d' Le Meridien...hu3

Posted by Mizz LiN at 3:31 PM

Setelah sekian lama gak aku tak menulis di ruangan blog aku nie,kali nie aku terasa nak write sumthing... actually bukan apa,aku malas je sbenarnya nak write new post... antara malas dan xde masa...he3... kali nie nak citer pasal dinner last year (16.12.2008) kat le meridien kl... citer dah lama tp aku saje nak tulis gak..hik3.. suka ati la... blog aku kan...hu3...
time nih kebetulan je NRE ada function tp cancel last minute...hu3..
xpela,asalkan dpt gak makan kat hotel 5 star.. nak g sendiri tak tau la abad ke berapa baru dpt g...ha3... hidangan makanan ala2 chinese style.. sedap tu mmg la sedap.. asal nama makanan je sodap je sume..hik3.. tp balik lambat tak ingat nya... mmg ngantuk gile aku time tu... yela,da makan kenyang2 ase nak tido je la tp terpaksa la tahan mata sbb kena drive balik umah..hu3..
cuma balik tu aku smpat lg singgah mc`donald taman equine tu..ha3.. rupa2nya aku lapar lg da...ha3... tu time aku tgh selera mmg gitu kena time aku stress tak lalu makan,muntah2 je la... kat sini aku sertakan skali beberapa pic aku masa diner malam tu.. khas untuk tatapan sume...hehehe....cau cin cau..(sedap gak dpt minum air cincau nie..hehe)

2 comments:

sumijelly on Monday, January 19, 2009 11:29:00 AM said...

oit....dh kenyang kaman kat hotel.leh lak lagi singgah kat Mc'D...
sabar jerla...
hehehehe.....
x per...selagi ada selera makan, makan jer.........
kan??kan??
windu arr kat ko linda.......

nkara on Monday, March 16, 2009 1:32:00 PM said...

makan je la keje ko ek..
hambek nih...

"anda telah di tag, sila layari http://nkara17.blogspot.com untuk mendapatkan award anda"

muahahahahaha....

 

.: Abadi Selamanya :. Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting