Tuesday, December 23, 2008

PeRCuT!@N D! Pd...Sy!oK r...

Posted by Mizz LiN at 10:18 AM
Bangun je waktu pagi pada 5 Disember 2008 (buzzday ina nie) tetiba aku & ina rasa nak g bercuti... nak tenangkan pikiran masing2 yg serabut tahap maksimum nie.. First2 tu cam nak g penang tp sbb hotel sume penuh last2 kitorg decide g PD je... Maka siap2 la kitorg trus g PD... Dengan aku tak tau jalannye tp aku redah gak la.. Akhirnya sampai la kitorg kat Glory Beach Resort Port Dickson..hehe... Aku & Ina stay kat sana sampai 7 Disember 2008... Sbb isnin (8 Disember 2008) tu Hari Raya Aidil Adha..so,masing2 balik ke pangkuan family utk beraya bersama...hu3.. Best gak le kat sana.. dkt ngan pantai..
Sampai2 je lepas check in hotel trus kitorg kuar melantak dulu then beli skit makanan utk waktu2 kecemasan..ha3.. malam tu kitorg dinner kat hotel then trus lepak tepi pantai... Sok pagi nye aku & ina bantai tido stengah ari..ha3.. Bangun2 je kitorg g makan lunch then trus lepak tepi pantai nak amik gambar (wajib nie)..he3.. Then malam nya plak aku & ina g pasar malam area PD.. beli tak ingat nye... sumer nak (ikut nafsu nye pasal).. tido dlm kekenyangan la kiranya malam tu..ha3... letih woi asik makan je..hu3.. tp mmg best.. aku ase puas beli bebanyak... lupa sejenak pada masalah2 aku tuh..hu3.. Walaupun ada kalanya kitorg bersedih tp kitorg tetap kena tabahkan diri.. itu semua dugaan dlm hidup nie kan.. whatever pun aku hepi dpt pegi jauh skit dr kl/putrajaya...hu3.. owh ye.. aku tak lupa amik gambar bebanyak time aku kat sana... nie kat bawah nie sume pic aku time kat PD bersama ngan ina.. enjoy ya fwenz...hola3...




1 comments:

nkara on Tuesday, December 30, 2008 3:03:00 PM said...

gambo yg 1st tu seksaaaa....la kak! huhuhu....

 

.: Abadi Selamanya :. Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting