Wednesday, December 17, 2008

.:L!nz@rD:.

Posted by Mizz LiN at 3:24 PM




Nie la my fwen ad atau nama sebenar Noor Syafura Zainal Abidin(saje over3..haha)..kenal sejak skool lg..gile2 cam aku gak...cuma maybe dia gile skit la dr aku pasal dia duk kat dlm utan skrg...hik3...tp secara kesimpulannya bile dah jupe dua2 jd gile..haha.. huru hara..kih3..pic nie masa dia tunang bulan jun aritu.. tp pic ni cam ngalahkan owg kawin kan..hu3.. sory dear fwen..hehe... kitorg kenal since form 5 kat SMKBB (5 Gigih)..tp masa tu kitorg satu group enam org terdiri drpd aku,ad,i-shah,arnis,iera dan wan. Then bila zaman nakal2 berlalu kitorg truskan hdup dgn haluan masing2.. tp aku still dgn ad sambung blaja kat IPB.. Tapi kerana jodoh kitorg tak panjang dgn IPB tu..hehe(biasa la time nih lum sedar lg..hu3) maka kitorg pun bawa haluan masing2... Alhamdulillah,skrg nie aku pun da ada keje,ad pun dah sambung study kat UUM... Cuma tak lama lg kawan aku yg sorg nih akan bergelar isteri org...uwaaaa.. tp ad kata hubby dia still bg kuar together2 walaupun da kawin..hehe.. tq bakal kawan ipar ku(bakal hubby ad)...hik3.. good luck my dear best fwen.. frenz 4 eva... luv u.. muaaahhhssss...oopss..hahaha...

0 comments:

 

.: Abadi Selamanya :. Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting