Wednesday, December 17, 2008

Golf NRE 2008!!!

Posted by Mizz LiN at 5:49 PM
Hola3...Golf NRE in da house...hu3.. Masuk kali nie rasanya dah dkt 4 kali aku join jd urusetia untuk Permainan Golf NRE..jd urusetia je.. jd la.. kalo suh main confirm aku tak reti nya...hik3.. first time dulu Golf Menjunjung Kasih dgn Yg Di Pertuan Agong dan MOHA...yg tu tak leh lupa tu pasal protokol sesangat masa tu.. skrg sume rileks je.. biasa2 je la..at least dpt merasa g padang golf..haha.. nie sume kira sbg pengalaman (memory tu...) Pasni lum tentu leh dpt peluang camni.. melalut ar plak aku nie.. pic kat bwh nie adalah pic aku bersama urusetia lain yatt,cik ila dan sapik(xde dlm pic pasal dia jurukamera..hehe).. yg penting best dlm bowink (suka aku la nak guna pepatah apa pun..ahaks!!)...hu3


lastly.....its me...cute x?ha3... soklan ni khas buat owg yg pandai menghargai je...hu3.. yg jwb negatif tu sumer cemburu je....lalalallalala....

0 comments:

 

.: Abadi Selamanya :. Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting